Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Mr Ripley" by Patricia Highsmith * Book PDF Kindle ePub Free

Mr Ripley

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Mr Ripley
  • Author : Patricia Highsmith
  • Release Date : January 10, 2017
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2220 KB

Description

En klassisk deckartrilogi av genrens mÀstare. Patricia Highsmiths antihjÀlte Tom Ripley Àr ÀlskvÀrd, trevlig och fullstÀndigt galen - för att fÄ igenom sina onda avsikter igenom drar han sig inte ens för att mörda dem som stÄr honom nÀrmast.
I sin strÀvan efter det liv han alltid önskat sig, sÄ lÄngt ifrÄn uppvÀxtens trauma som möjligt, har Tom Ripley till fullÀndning lÀrt sig att manipulera sin omgivning.
I En man med mÄnga talanger fÄr Ripley av en rik affÀrsman, Mr Greenleaf, uppdraget att hÀmta hem sonen Dickie frÄn Italien till USA. Det gÄr inte alls enligt planerna. Problemet Àr nÀmligen att Ripley blivit vÀldigt förtjust i Dickie, sÄ pass att han bestÀmmer sig för att inte bara efterlikna honom - utan att helt enkelt bli Dickie Greenleaf.
I En man utan samvete har Ripley uppnÄtt allt man kan önska sig: ett vackert hus i Frankrike, en rik och vacker hustru samt en imponerande konstsamling. Men först kommer en obekvÀm frÄga, sedan en efterhÀngsen vÀn. Innan han vet ordet av riskerar Ripley att gÄ miste om allt.
I En man med onda avsikter blir den oefterhÀrmlige Ripley - konstkÀnnaren, trÀdgÄrdsexperten och massmördaren - förödmjukad pÄ en pampig tillstÀllning. Han gör dock inte som vanliga psykopater: istÀllet för en simpel hÀmndaktion spelar han ut hela sitt register av samvetslöshet.


PDF Books Download "Mr Ripley" Online ePub Kindle